شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار سه شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۴ ، ساعت ۱۱:۵۸:۳۶

مدیر عامل شرکت مبین سازه گستر خلیج فارس اعلام کرد:
حمل و انتقال سکوهای دریایی با یک چهارم قیمت جهانی

باشگاه خبری فراساحل: پیش ازاین شرکت‎های خارجی، سکوها را حمل و نصب می‎کردند، اما در سال‎های اخیر شرکت‎های ایرانی وارد این حوزه شده و خود قادر به حمل و نصب سکو شده‎اند. مدیر عامل شرکت مبین سازه گستر خلیج فارس با اشاره به خوداتکایی و توانمندی شرکت‎های ایرانی در ساخت،حمل و نصب سکوهای دریایی، گفت:پیش ازاین شرکت‎های خارجی، سکوها را حمل و نصب می‎کردند، اما در سال‎های اخیر شرکت‎های ایرانی وارد این حوزه شده و خود قادر به حمل و نصب سکو شده‎اند. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از مارین‌تایمز بابک عباسپور، افزود: حتی ایزوایکو حاضر است که به میزان یک چهارم هزینه جهانی، کار حمل و انتقال سکو را انجام دهد. وی خاطر نشان کرد: ایزوایکو توانسته است که سکوی فاز 16 را که بزرگترین سکوی گازی کشور به شمار می‌رفت را ساخته، حمل و نصب کند. مدیر عامل شرکت مبین سازه گستر خلیج فارس خاطرنشان کرد: در همین راستا در حمل و نصب سکوی فاز 16پارس جنوبی، رکوردی جدید در کشور ثبت شده است.


پیشتر نیز آرش کوهلی مدیر بخش دریایی فازهای 15 و 16 پارس جنوبی در شرکت تاسیسات دریایی با تشریح جزییات این رکورد شکنی در فاز 16 پارس جنوبی، گفته بود: در زمان نصب سکوها، رکوردی جدید در کشور به ثبت رسید؛ کل زمان قرار گرفتن عرشه 2 هزار و 700 تنی بر روی جکت تنها 40 دقیقه طول کشید؛ در حالی که معمولا این عملیات 48 ساعت زمان می‌برد. هدف‌ از توسعه‌ فازهای ١٥ و ١٦ پارس جنوبی، تولید روزانه‌ 56.6 میلیون‌ مترمکعب‌ گاز طبیعی‌، ٧٥ هزار بشکه‌ میعانات‌ گازی‌،٤٠٠ تن‌ گوگرد و تولید سالانه‌ ١.٠٥ میلیون‌ تن‌ گاز مایع "LPG" (پروپان و بوتان) و یک میلیون‌ تن‌ اتان‌ برای تامین‌ خوراک‌ واحدهای‌ پتروشیمی‌ است؛ با افتتاح این فازها پس از ٩ سال، روزانه ٢٠ میلیون دلار به درآمد ارزی کشور اضافه می‌شود.


تاسیسات‌ دریایی‌ و ساحلی‌ این‌ فازها شامل دو سکوی‌ حفاری‌ (هرکدام شامل‌ ١١ حلقه‌ چاه‌)، دو رشته‌ خط‌ لوله‌ ٣٢ اینچ‌ دریایی‌ انتقال‌ گاز به‌ طول‌ تقریبی ١١٥ ‌کیلومتر، دو خط‌ لوله‌ 4.5 اینچی‌ انتقال‌ محلول‌ گلایکول‌ به‌ طول‌ تقریبی‌ ١١٥ کیلومتر، واحدهای‌ شیرین‌سازی‌ گاز و خدمات وابسته‌ است. سکوهای دریای فازهای 15 و 16 پارس جنوبی در فاصله 110 کیلومتری ساحل قرار گرفته‌اند و هر کدام از آنها از ظرفیت تولید روزانه یک میلیارد فوت مکعب گاز ترش برخوردار هستند. کنسرسیومی از شرکت‎های ایرانی متشکل از شرکت‎های آریا نفت شهاب، تاسیسات دریایی، ایزوایکو، صف و حفاری دانا به راهبری شرکت آریا نفت شهاب مجری توسعه بخش‎های خشکی و دریایی این پروژه هستند.



  کد خبر : 999
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :